D.match

D.match

Dmatch kombinerar lång egen erfarenhet från tech, digitalt och IT med mångårig kompetens inom rekrytering.

Som ett ledande bolag inom executive search och rekrytering med bas i Stockholm, använder vi etablerade metoder och processer för att hitta och matcha rätt interimskonsulter och specialister med din verksamhet.

Dom placerar interimskonsulter och specialister på korta till medel-långa uppdrag hos våra kunder inom Tech, Digital och IT. Processen är snabb då behoven oftast är omedelbara och placeringen sker oftast inom dagar eller veckor.

Dmatch är den ledande leverantören av tillfälliga tekniska konsulter. Vi erbjuder ett brett utbud av kvalificerade yrkesmän som kan förse ditt företag med den tekniska expertis som behövs för att förbli konkurrenskraftig och ligga steget före i dagens snabbt föränderliga värld. Våra erfarna konsulter har en djup förståelse för teknik, mjukvaruutveckling, molntjänster, nätverk med mera – vilket gör att de snabbt kan bedöma dina krav och utveckla innovativa lösningar för att uppfylla dina affärsmål.

Vi förstår hur viktigt det är att hitta den rätta lösningen för din organisation. Det är därför vi tar oss tid att noggrant utvärdera var och en av våra konsulter och matcha dem med projekt som passar deras kompetens och erfarenhetsnivå. Detta garanterar att du får en erfaren yrkesperson som har den kunskap och energi som krävs för varje projekt. Dessutom erbjuder vi löpande utbildning för våra tekniska experter så att de alltid är uppdaterade om de senaste tekniska trenderna, vilket gör att du kan hålla dig i teknikens framkant.

Interim Tech

På Dmatch strävar vi efter att se till att kunderna får kvalitetsresultat i sina projekt samtidigt som de får valuta för sina investeringar. Vi anpassar våra tjänster efter varje kunds individuella behov och budget – vilket gör att vi kan erbjuda heltäckande lösningar som är skräddarsydda just för dig. Med lätt skalbara team som är tillgängliga dygnet runt och högkvalitativa resultat som levereras i tid kan du vara säker på att ditt projekt kommer att hanteras professionellt varje steg på vägen.

Välj Dmatch när du letar efter förstklassiga tillfälliga tekniska konsulter – och få tillgång till överlägsna proffs som kan hjälpa dig att ta ditt företag längre snabbare!

Vi ser fram emot att hjälpa dig att nå dina mål. Kontakta oss idag för att få veta mer om de tjänster vi erbjuder och hur våra erfarna konsulter kan hjälpa dig att lyckas. Vårt team är redo att diskutera ditt projekts krav och utveckla en heltäckande lösning som uppfyller alla dina behov. Ta kontakt nu och låt Dmatch ta dig ett steg närmare framgång!