Gigamex

Gigamex har 2 butiker där du kan laga din mobil och köpa tillbehör till mobilen.


Gigamex Hötorget & Gigamex Sickla Köpkvarter

Komponenter av högsta klass

En iPhone är en premiumtelefon som är tillverkad med noggrant utvalda komponenter. Att laga en iPhone ska inte behöva betyda att du får en originaldel ersatt med en dålig komponent som riskerar att gå sönder igen inom kort. Tyvärr händer det allt för ofta. Gigamex använder enbart kvalitetstestade komponenter av hög klass när vi lagar en iPhone. Tanken är att den ska kännas som ny när du får tillbaka den. Det gäller oavsett om det är hela skärmen, några knappar eller batteriet som du fått utbytt.

Gigamex är det främsta valet när det gäller reparation av mobiltelefoner. Vi är specialiserade på att reparera alla typer av smartphones, inklusive iPhones, Samsungs och Androids. Vi är dedikerade till att tillhandahålla förstklassiga tjänster till våra kunder och garanterar kvalitetsreparationer som är snabba och effektiva.

På Gigamex förstår vi hur viktigt det är för dig att ha en väl fungerande telefon. Därför strävar vi efter att få din enhet i skick igen så snabbt som möjligt. Våra erfarna tekniker använder sig av toppmoderna verktyg och tekniker för att diagnostisera och åtgärda alla typer av problem som din enhet kan ha.

Gigamex lagar medans du väntar

Vi är också stolta över att finnas där för våra kunder närhelst de behöver oss. Oavsett om det handlar om en sprucken skärm eller ett batteri som inte fungerar kan du räkna med att vi dygnet runt ger dig den hjälp du behöver. Dessutom erbjuder vi konkurrenskraftiga priser som inte kommer att slå sönder banken! Alla reparationer levereras med en 90-dagars garanti, vilket garanterar att du är nöjd med varje köp.

Så vänta inte längre – få din smartphone reparerad med Gigamex! Med vår vänliga personal och våra överlägsna reparationer kan du alltid räkna med oss för oslagbar service och prestanda!

Gigamex är den bästa källan för alla dina datorreparationer! Våra erfarna och kunniga tekniker har expertisen för att åtgärda alla datorproblem, oavsett om de är hårdvaru- eller programvarurelaterade. Vi erbjuder omfattande tjänster, inklusive diagnostik, systemrensning, virusborttagning, installationer och uppgraderingar med mera. Vår överlägsna kundservice garanterar att du får exakt det du behöver i rätt tid. Med våra konkurrenskraftiga priser, gratis uppskattningar och garantier på alla reparationer är Gigamex det självklara valet för alla dina datorreparationsbehov.