Billigt kontor Solna


Ett billigt kontor Solna

Vill du hyra en billigt kontor Solna? På Hagalunds kontorshotell har du som entreprenör och företagare en kreativ miljö att jobba i. Här hittar du även andra kreativa företagare att nätverka med. Vi tror att en kontorsplats handlar om så mycket mer än att bara vara en plats där man jobbar. Vi vill du ska hitta kunskap, kunder och leverantörer när du sitter på ett billigt kontor hos oss.

Läs mer!
kontorshotell solna
 

Närområdet

Din framtida kontorsplats ligger på Hagalunds industriområde, mellan Karolinska och Solna Centrum. Du har alltså bara några minuter in till Stockholms innerstad, och självklart nära till både tunnelbana, pendeltåg och köpcentret Mall of Scandinavia.

Solna är Sveriges bästa företagskommun - 12 år i rad! Läs mer om det här!

Ca 3 km från Odenplan fågelvägen och hit kommer du med buss med SL eller Humlegårdens eldrivna buss som är gratis och går från Odenplan  och Sankt Eriksplan.

Denna kontorsplats Stockholm ligger på Hagalunds kontorshotell och ligger nära till servicemöjligheter samt gott om lunchrestauranger, butiker och träningsmöjligheter i området.

I stadsplanen ligger även en ny tunnelbanelinje planerad för att bygga ihop Hagalund med stan. Med 5 minuters biltur så är du på Mall of Scandinavia och inne i stan.

Läs mer!
Kontorshotell Solna

Om oss/Service

Som ny hyresgäst får du tillgång till gemensamma köksutrymmen för att äta och värma mat. Det ingår kaffe och färsk frukt vare dag. Internet från Banhof som finns både med kabel och trådlöst. Det finns skrivare/kopiator att koppla in sig på och där betalar du bara för dina utskrifter du gör. Städning av kontoret och tömning av papperskorgar ingår givetvis. Vi har även 2 st större konferensrum och 4 st mindre mötesrum att tillgå som gäst här.

Hur billig kan en lokal i Solna vara?

Vad det kostar att hyra in sig på en kontorsplats i Stockholm varierar. På Hagalunds Kontorshotell i Solna kan vi erbjuda en rad alternativ av paket till olika priser. Allt handlar om hur stort utrymme du är i behov av att hyra.

Hos oss kan du hyra ett rum från 2500 kronor/ månaden vilket gäller 5-9 kvm, till ett rum för 10.500 kronor/ månaden vilket gäller 20-62 kvm. 

    Läs mer!
    Kontorshotell Solna
    BILLIGT KONTOR SOLNA