Kontorshotell Stockholm


Ett bra kontorshotell i Stockholm

Ett flexibelt och billigt kontorshotell i Stockholm. Som företagare, entreprenör har du en kreativ miljö att jobba i. Här hittar du även andra företagare att nätverka med. Vi tror att en kontorsplats handlar om så mycket mer än att bara vara en plats där man jobbar. Vi vill du ska hitta kunskap, kunder och leverantörer när du sitter på vårt kontorshotell.

När du vill hyra in dig på kontorshotell i Stockholm kan vi på Hagalunds Kontorshotell i Solna erbjuda en rad möjligheter till olika priser.

Vad det kostar att hyra in sig på vårt kontorshotell beror på hur stort utrymme du vill hyra. Hos oss kan du hyra ett rum från 2500 kronor/ månaden som gäller 5-9 kvm, till ett rum för 10.500 kronor/ månaden som gäller 20-62 kvm.

Solna är Sveriges bästa företagskommun - 12 år i rad! Läs mer om det här!

Är du i behov av en parkeringsplats finns det naturligtvis möjlighet att hyra en parkeringsplats hos oss.

Obs! Denna kostnad ingår inte i hyran och är därmed en kostnad som i så fall tillkommer.

hur du ska tänka när du väljer kontorshotell i Stockholm här!

Läs mer!
kontorshotell solna
 

Närområdet

Vi ligger på Hagalunds industriområde som ligger mellan Karolinska och Solna Centrum. Vilket gör att vi är ett kontorshotell bara några minuter utanför Stockholms innerstad.

Solna är Sveriges bästa företagskommun - 12 år i rad! Läs mer om det här!

Billigt Kontorshotell i Stockholm

Det ligger ca 3 km från Odenplan fågelvägen. Hit kommer du med buss med SL eller Humlegårdens eldrivna buss som är gratis och går från Odenplan  och Sankt Eriksplan.

Ett billigt kontorshotell i Stockholm som ligger på Hagalunds industriområde. Här hittar du nära till det mesta. Du är snabbt inne i stan och ännu snabbare ute på E4:an om du ska resa någonstans.

I stadsplanen ligger även en ny tunnelbanelinje planerad för att bygga ihop Hagalund med stan.  Idag kan du åka med SL eller så har Humlegården en gratis

Om du söker efter ett kontorshotell i Stockholm med flexibla lösningar är det oss du ska vända dig till. Hagalunds Kontorshotell ligger i Solna och inte så långt från Stockholm City och Odenplan. Eftersom det ligger så central så är förbindelser goda och  parkeringsmöjligheterna bra för dig som hyresgäst.

Och som kreatör, företagare och entreprenör eftersöker man ofta en inspirerande miljö som känns givande att arbeta i, och eftersom efterfrågan har  blivit allt vanligare att hyra en plats på ett kontorshotell så har vi byggt upp ett kontorshotell i kreativ miljö. Faktorer som gör den stora skillnaden är flexibiliteten, miljön och människorna.

Hos oss får du också en kontorsplats och ett nätverk i ett.

Läs mer om hur du ska tänka när du väljer kontorshotell här!

elbuss som går till och från Odenplan och Sankt Eriksplan.

Läs mer!
Kontorshotell Solna

Om oss/Service

Som ny hyresgäst får du tillgång till gemensamma köksutrymmen för att äta och värma mat. Det ingår kaffe och färsk frukt vare dag. Internet från Banhof som finns både med kabel och trådlöst. Det finns skrivare/kopiator att koppla in sig på och där betalar du bara för dina utskrifter du gör. Städning av kontoret och tömning av papperskorgar ingår givetvis. Vi har även 2 st större konferensrum och 4 st mindre mötesrum att tillgå som gäst här.

Vad det kostar med kontorshotell i Stockholm

Vad det kostar att hyra in sig på ett kontorshotell i Stockholm varierar. På Hagalunds Kontorshotell i Solna kan vi erbjuda en rad alternativ av paket till olika priser. Allt handlar om hur stort utrymme du är i behov av att hyra.

Hos oss kan du hyra ett rum från 2500 kronor/ månaden vilket gäller 5-9 kvm, till ett rum för 10.500 kronor/ månaden vilket gäller 20-62 kvm. 

    Läs mer!
    Kontorshotell Solna
    Kontorshotell Solna