Hur ska man tänkta när man väljer kontor / kontorshotell i Stockholm?

Hur väljer man kontorshotell stockholm

Hur väljer man kontorshotell i Stockholm? Många svenskar sitter på sitt kontor kring 40 timmer per vecka, vilket är över 2000 timmar per år. Då förstår man ju hur viktigt det är att man sitter på en arbetsplats där man trivs och känner att man kan få ut det mesta av sin tid. På din arbetsplats är det såklart viktigt att du känner dig bekväm, men det är ju även väldigt viktigt att omgivningen gör dig kreativ och flitig för att du ska känna dig nöjd med dina arbetsdagar.

De allra flesta har en bestämd arbetsplats i de lokaler företaget har, men en del har ansvaret i sina egna händer och det kan bli stressigt att behöva välja en egen arbetsplats, speciellt i en storstad som Stockholm. Det är ju väldigt mycket att ha i åtanke, t.ex. om man behöver ha fönster, solljus eller hur stort det ska vara.

 

Detta bör du ha med dig när du väljer kontorshotell i Stockholm:

För det första du bör fundera på är vad dina arbetsuppgifter kräver av dig. Kräver ditt arbete att du ska vara kreativ så kan det vara bra att fundera på vad för typ av miljö som får ditt kreativa sinne att kicka igång. Du kanske behöver öppna ytor och mycket grönska i form av växter. Du kanske behöver mycket färger kring dig eller människor att nätverka och spåna ideér med. Du bör ha i åtanke att det inte heller bara är insidan av fastigheten som spelar roll, utan du ska även tänka på hur miljön är utanför lokalens fyra väggar. Du kanske inte kan koncentrera dig om kontoret ligger nära en motorväg, eller det kanske är ett fönster ut mot ett dagis där de lekande barnen tar ditt fokus från arbetet. Många kontorshotell i Stockholm har ju detta i åtanke när de väljer område för kontorshotellet, då det är viktigt att arbetsmiljön är optimal.

 

Ekonomi

Det ekonomiska är ju kanske någonting som man inte alltid vill tänka på, men det är ju otroligt viktigt. Om du är frilansare eller precis har startat ditt första företag så kan det vara bra att itu inte binder dig till för höga fasta kostnader innan du vet hur stor vinst företaget eller verksamheten ger dig i slutändan. Om dina utgifter är högre än vad du egentligen klarar av eller känner dig bekväm med så resulterar ju även det i stress och oro, vilket i sin tur kan gå ut över din prestation under arbetstimmarna. Därför kan det vara en god idé att välja ett Kontorshotell i Stockholm, stället för att på egen hand stå för sin kontorslokal och alla kostnader det innebär.

Yta

Hur tänker vi då kring planlösningen? En öppen planlösning brukar var bara när mycket kommunikation behöver ske bland olika anställda, men om du behöver få jobb gjort själv så kanske det är bättre med ett eget rum med dörr som går att stänga, och om du verkligen har svårt att koncentrera dig när du har människor omkring dig kanske du bör fundera på att ha din kontorsplats med avskärmad istället för med glasväggar. När du är på jakt efter kontorslokal eller kontorshotell i Stockholm brukar det finnas många olika typer av kontorsrum i samma kontorshotell.

 

Logistik

Praktiska saker är ju kanske sånt man ofta glömmer, men som även de är viktiga att ha i åtanke. Ingår städning? Under vilka tider har lokalerna öppet? Har du nära till kollektivtrafik eller garage? Detta är även sånt som många kontorshotell i Stockholm har funderat på åt dig i förhand, men ta reda på vad du prioriterar och stäm sedan av med det kontorshotell du har bestämt dig för så att de kan tillgodose dina behov som hyresgäst.