Vi vill tacka ayaa IT för ovärderlig IT-support på Hagalunds Kontorshotell!

IT företag Borlänge

Här på Hagalunds Kontorshotell är vi glada att kunna erbjuda våra hyresgäster en modern och effektiv arbetsmiljö. En viktig del av detta är att vi har en stabil och pålitlig IT-infrastruktur som alltid fungerar som den ska. I detta sammanhang vill vi rikta ett stort tack till ayaa, vårt IT-företag från Borlänge, för deras ovärderliga support och expertis.

Sedan vi inledde vårt samarbete med ayaa har vi sett en markant förbättring av vår IT-miljö. De har hjälpt oss med allt från installation och konfiguration av nätverk och servrar till felsökning och support av användarproblem. ayaa har alltid visat sig vara hjälpsamma, professionella och snabba att reagera på våra behov.

Vi uppskattar särskilt att ayaa erbjuder en så bred och flexibel servicenivå. De kan anpassa sina tjänster efter våra specifika behov och budget, och de är alltid tillgängliga för att ge oss råd och stöd. Detta har gjort det möjligt för oss att fokusera på vår kärnverksamhet utan att behöva oroa oss för IT-problem.

Vi vill varmt rekommendera ayaa till alla företag som letar efter en pålitlig och kompetent IT-partner. De har verkligen gjort skillnad för oss på Hagalunds Kontorshotell, och vi ser fram emot ett fortsatt framgångsrikt samarbete med dem.

Tack vare ayaa kan vi nu erbjuda våra hyresgäster:

  • En stabil och pålitlig IT-infrastruktur
  • Snabb och effektiv support
  • Hjälp med allt från installationer till felsökning
  • Flexibel servicenivå som kan anpassas efter behov
  • Råd och stöd från experter

Om du vill veta mer om ayaa IT och hur de kan hjälpa ditt företag, kan du besöka deras hemsida på

Tack än en gång, ayaa, för allt ni gör!