Julbord Norrköping Östergötland

Julen i Norrköping är en speciell tid på året. I december varje år lever gatorna upp i julens tecken och ljud. Människor samlas för att njuta av traditionella juldelikatesser, utbyta gåvor och tillbringa kvalitetstid med vänner och familj.

Under denna magiska månad dukar Kanalmagasinet upp sitt traditionella julbord – en festlig festmåltid fylld av utsökt mat och dryck. Menyn består av rejäla svenska delikatesser som kalops (köttgryta), kokt potatis och sill, mosad rutabaga, fläskkorv och inlagd gurka, samt söta godsaker som lussekatter (saffransbullar) och risgrynsgröt (rispudding). Gästerna bjuds också på glögg (glögg) eller julmust (en alkoholfri dryck gjord på maltsirap)

Restaurangen är dekorerad med traditionella pappersstjärnor i taket, färgglada girlander runt fönstren och ljus som lyser upp borden i väntan på glada fester. Ofta kan man höra levande musik i bakgrunden medan gästerna njuter av sina måltider. I närheten kan barnen delta i aktiviteter som att dekorera pepparkakor eller göra hantverk av naturmaterial

Kanalmagasets julbord i Norrköping , Söderköping & Östergötland erbjuder något för alla. Från utsökt mat och handgjorda drycker till alla slags festliga aktiviteter för barn är detta den perfekta platsen för att fira jul i Norrköping!