Kontorsplats Stockholm


Kontorsplats Stockholm! Kom till Hagalund

Söker du kontorsplats i Stockholm? Vi på Hagalund kan erbjuda dig en mysig och öppen kontorsplats, ca 3 km från Odenplan. Som entreprenör och kreatör behöver man en inspirerande och bra miljö att arbeta i. En kontorsplats handlar om så mycket mer än bara vara en plats där man arbetar, därför värdesätter vi att männsikorna du sitter nära ska vara inspirerande och ambitiösa, för att du ska känna att du har inspirerande människor kring dig att nätverka med.

Läs mer!
kontorshotell solna
 

Närområdet

Din framtida kontorsplats ligger på Hagalunds industriområde, mellan Karolinska och Solna Centrum. Du har alltså bara några minuter in till Stockholms innerstad, och självklart nära till både tunnelbana, pendeltåd och köpcentret Mall of Scandinavia.

Kontorsplats i Stockholm - Solna

Ca 3 km från Odenplan fågelvägen och hit kommer du med buss med SL eller Humlegårdens eldrivna buss som är gratis och går från Odenplan  och Sankt Eriksplan.

Denna kontorsplats Stockholm ligger på Hagalunds kontorshotell och ligger nära till servicemöjligheter samt gott om lunchrestauranger, butiker och träningsmöjligheter i området.

I stadsplanen ligger även en ny tunnelbanelinje planerad för att bygga ihop Hagalund med stan. Med 5 minuters biltur så är du på Mall of Scandinavia och inne i stan.

Läs mer!
Kontorshotell Solna

Om oss/Service

Kontorshotell Solna

Som ny hyresgäst får du tillgång till gemensamma köksutrymmen för att äta och värma mat. Eftersom det ingår kaffe och färsk frukt vare dag så får du en kostnadseffektiv arbetsplats. Internet från Banhof som finns både med kabel och trådlöst. Det finns skrivare/kopiator att koppla in sig på och där betalar du bara för dina utskrifter du gör. Städning av kontoret och tömning av papperskorgar ingår givetvis. Vi har även 2 st större konferensrum och 4 st mindre mötesrum att tillgå som gäst här.

Även parkering finns att hyra av oss. Så om du söker ett kontorshotell i  Solna så är vi ett komplett alternativ som jobbar för att du som gäst ska trivas. Hotellet drivs av Hagalunds Kontorshotell AB och fastigheten ägasav Humlegården

Vad ingår när man hyr en kontorsplats stockholm?

Det bästa med att hyra in sig på en kontorsplats i Stockholm på ett kontorshotell är att allt ingår och att uppsägningstiden är kort. Enklare och mer flexibelt än så kan det nog inte bli. I vårt “All Inclusive”-koncept ingår det mesta du behöver på ett fungerande kontor. 

Vad det kostar att hyra in sig på en kontorsplats i Stockholm beror på hur stort utrymme du önskar hyra. Hos oss kan du hyra ett rum från 2500 kronor/ månaden för 5-9 kvm, till en lokal om 10.500 kronor/ månaden vilket gäller 20-62 kvm.

Läs mer!
 

Kontorsplats i Stockholm för mindre företag

Här sitter vi i dag ca 40 personer inom olika branscher. Vi är alla små eller mellanstora företag som har som vill ha Hagalund som en trevlig och kreativ arbetsplats och hoppas att du som gäst känner välkommen att trivas i vårt gäng här på Hagalund i Solna.

Läs mer!
Kontorshotell Solna