Ledig Kontorsplats Sundbyberg


Söker du en ledig Kontorsplats Sundbyberg?

Vi erbjuder dig en ledig kontorsplats nära Sundbyberg. Våra kontorslokaler är mysiga och öppna, med fokus på en lugn och inspirerande miljö att arbeta i. Vi värdesätter att alla våra hyresgäster känner att deras kontorslokaler är en trygg plats och att de blir extra produktiva när de kommer till sin arbetsplats.
Vi erbjuder andra ambitiösa och kreativa människor att nätverka med i samma byggnad.

Läs mer!
kontorshotell solna
 

Närområdet

Denna lediga kontorsplats ligger på Hagalunds industriområde, mellan Karolinska och Solna Centrum. Du har alltså bara några minuter in till Stockholms innerstad, och självklart nära till både tunnelbana, pendeltåd och köpcentret Mall of Scandinavia.

Solna är Sveriges bästa företagskommun - 12 år i rad! Läs mer om det här!

Ledig kontorsplats nära sundbyberg

Din framtida kontorsplats ligger bara 3 km från odenplan fågelvägen. Hit kommer du lättast med buss via SL, eller med Humlegårdens eldrivna buss som är gratis och går från Odenplan  och Sankt Eriksplan.

Ledig kontorsplats nära Sundbyberg som ligger på Hagalunds industriområde. Här hittar du nära till det mesta. Du är snabbt inne i stan och ännu snabbare ute på E4:an om du ska resa någonstans.

I stadsplanen ligger även en ny tunnelbanelinje planerad för att bygga ihop Hagalund med stan.  Idag kan du åka med SL eller så har Humlegården en gratis elbuss som går till och från Odenplan och Sankt Eriksplan.

Läs mer!
Kontorshotell Solna

Om oss/Service

Som ny hyresgäst får du tillgång till gemensamma köksutrymmen för att äta och värma mat. Det ingår kaffe och färsk frukt vare dag. Internet från Banhof som finns både med kabel och trådlöst. Det finns skrivare/kopiator att koppla in sig på och där betalar du bara för dina utskrifter du gör. Städning av kontoret och tömning av papperskorgar ingår givetvis. Vi har även 2 st större konferensrum och 4 st mindre mötesrum att tillgå som gäst här.

Vad det kostar en ledig kontorsplats nära sundbyberg?

Vad det kostar att hyra in sig i på en kontorsplats nära Sundbyberg varierar. På Hagalunds Kontorshotell i Solna kan vi erbjuda en rad alternativ av paket till olika priser. Allt handlar om hur stort utrymme du är i behov av att hyra.

Hos oss kan du hyra ett rum från 2500 kronor/ månaden vilket gäller 5-9 kvm, till ett rum för 10.500 kronor/ månaden vilket gäller 20-62 kvm. 

    Läs mer!
    Kontorshotell Solna
    Kontorshotell Solna