Lediga Kontorshotell


Vi erbjuder lediga kontorshotell i norra stockholm

kontorshotell solna

Här hittar du lediga kontorshotell endast 3 km från Odenplan. Hos oss får du en kreativ och öppen miljö att jobba i, samt andra företag att nätverka med. Vi tror att en kontorsplats handlar om så mycket mer än att bara vara en plats där man jobbar. Vi vill att du ska känna dig som hemma men samtidigt ha friheten att arbeta nära andra drivna människor när du arbetar.

Läs mer!
 

Var du finner dessa lediga kontorshotell

Vi ligger på Hagalunds industriområde som ligger mellan Karolinska och Solna Centrum. Vilket gör att vårt kontorshotell ligger bara några minuter utanför Stockholms innerstad.

Solna är Sveriges bästa företagskommun - 12 år i rad! Läs mer om det här!

Lediga kontorshotell i norra Stockholm

Kontorsplatserna ligger ca 3 km från Odenplan fågelvägen. Hit kommer du med buss med SL eller Humlegårdens eldrivna buss som är gratis och går från Odenplan  och Sankt Eriksplan.

Dessa kontorsplatser ligger på Hagalunds industriområde. Här hittar du nära till det mesta. Du är snabbt inne i stan och ännu snabbare ute på E4:an om du ska resa någonstans.

I stadsplanen ligger även en ny tunnelbanelinje planerad för att bygga ihop Hagalund med stan, vilket gör att du snart ännu enklare kommer kunna ta dig hit med hjälp av kommunala färdmedel.

Läs mer!
Kontorshotell Solna

Om oss/Service

Som ny hyresgäst får du tillgång till gemensamma köksutrymmen för att äta och värma mat. Det ingår kaffe och färsk frukt vare dag. Internet från Banhof som finns både med kabel och trådlöst. Det finns skrivare/kopiator att koppla in sig på och där betalar du bara för dina utskrifter du gör. Städning av kontoret och tömning av papperskorgar ingår givetvis. Vi har även 2 st större konferensrum och 4 st mindre mötesrum att tillgå som gäst här.

Vad våra lediga kontorshotell i Stockholm kostar

Vad det kostar att hyra in sig kontorsplats varierar. På Hagalunds Kontorshotell i Solna kan vi erbjuda en rad alternativ av paket till olika priser. Allt handlar om hur stort utrymme du är i behov av att hyra.

Hos oss kan du hyra ett rum från 2500 kronor/ månaden vilket gäller 5-9 kvm, till ett rum för 10.500 kronor/ månaden vilket gäller 20-62 kvm. 

    Läs mer!
    Kontorshotell Solna
    Kontorshotell Solna