Orienttvätt

mattvätt stockholm

Tvätt av mattor och båtkapell är en viktig del av underhållet av ditt utomhusområde. Det hjälper inte bara till att bevara utseendet och känslan hos dessa föremål, utan kan också hjälpa till att skydda dem från väder och vind. Mattor och båthusdukar utsätts för vatten, smuts, pollen och andra partiklar som kan skada fibrerna och få dem att se tråkiga eller dammiga ut med tiden. Genom att regelbundet tvätta mattor håller de sig som nya och hjälper till att förebygga mögel och andra föroreningar. Båttak ger skugga när du är ute på vattnet, men de tar också stryk av UV-strålar, vind, vattenspray med mera. Genom att rengöra din canvasöverduk hålls den i gott skick så att du kan njuta av de soliga dagarna utan att oroa dig för skador eller blekning. Professionella rengöringstjänster för mattor och båtkapell använder speciallösningar som är säkra för tyger samtidigt som de rengör smuts på djupet. Och med regelbundet underhåll är du säker på att maximera deras livslängd så att du kan få många års glädje av dessa investeringar.

Mattvätt & kapelltvätt i Stockholm

För mattor och båtöverdrag innebär regelbundet underhåll att de dammsugs ofta för att ta bort smuts, damm och djurhår. Dammsugare med HEPA-filter är bäst för att fånga upp små partiklar som kan orsaka allergier eller andra luftvägsproblem. Du bör också rengöra eventuella spill eller fläckar så snart som möjligt så att de inte sätter sig permanent. Om du har husdjur är det viktigt att schamponera mattorna regelbundet för att minska mängden allergener i hemmet. För canvasöverdrag är en högtryckstvätt ett bra verktyg för att hjälpa till att ta bort smuts och lera utan att skada materialet. Slutligen, om din matta eller ditt båthusöverdrag har blivit fläckigt eller blekt med tiden kan professionella rengöringstjänster hjälpa till att återställa dem till sitt ursprungliga skick så.

Den viktigaste delen av underhållet av dina mattor och båtöverdrag är regelbunden rengöring. På så sätt kan du hålla dem snygga och förbättra deras livslängd, samtidigt som du minskar mängden allergener i ditt hem. Att spendera lite extra på professionella städtjänster kan dessutom göra stor skillnad när det gäller att hålla dessa föremål snygga i många år framöver!