Hyra eget kontor Solna


Här kan du Hyra Eget Kontor Solna

Funderar du på att hyra eget kontor Solna? Vi på Hagalunds kontorshotell erbjuder en lugn och öppen arbetsmiljö, eftersom vår ambition är att du som egenföretagare ska känna dig inspirerad varje dag.

Nätverkande är viktigt!

Tillsammans med våra andra drivna och inspirerande hyresgäster tror vi att du kommer ta nytta av allt nätverkande och bollande av idéer för att just ditt företag/verksamhet ska bli en succé.

Ett kontor är så mycket mer än bara ett rum där du arbetar, det ska bidra till ett lugn i vardagen för att du ska få ut så mycket som möjligt av dina arbetsdagar.

Läs mer om hur du ska välja din kontorslokal här!

Läs mer!
kontorshotell solna
 

Var ligger dessa kontorslokaler?

Hagalunds kontorshotell är placerat mellan Solna centrum och Karolinska institutet i Solna, bara ett par minuter från city och ca 3 km från Odenplan fågelvägen.

Solna är Sveriges bästa företagskommun - 12 år i rad! Läs mer om det här!

Varför ska man hyra eget kontor Solna?

Hos oss är du dels nära stan, men slipper samtidigt den stökiga miljö som innerstaden kan bidra till. I Solna finns både tunnelbana, pendeltåg, tvärbana, och bussar, samt eldrivna bussar som går direkt från Odenplan och S:t Eriksplan.

Kontorshotellet ligger i Hagalunds Industriområde, vilket gör att du snabbt är inne i stan och ännu snabbare ute på E4:an om du behöver resa någonstans.

I stadsplaneringen ligger även planerna för en ny tunnelbanelinje som kommer att ansluta Hagalund direkt med City.

Läs mer!
Kontorshotell Solna

Om oss/Service

När du hyr eget kontor hos oss i Solna så får du tillgång till vårt gemensamma köksutrymme där du kan värma och äta mat, och det ingår alltid kaffe och färsk frukt. Vi bjuder på internet från Bahnhof där du kan välja mellan trådlös anslutning eller med kabel. Skrivare och kopiator finna alltid tillgängligt, och du betalar endast för det du använder och det är alltså inget som vi lägger till i hyran. Städning av kontoret ingår givetvis.

Utöver det har vi 2 konferenslokaler och 4 mindre mötesrum som du som gäst har tillgång till.

Vad kostar det att hyra eget kontor Stockholm?

Vad det kostar att hyra eget kontor Solna varierar. På Hagalunds Kontorshotell i Solna kan vi erbjuda en rad alternativ av paket till olika priser. Allt handlar om hur stort utrymme du är i behov av att hyra.

Hos oss kan du hyra ett rum från 2500 kronor/ månaden vilket gäller 5-9 kvm, till ett rum för 10.500 kronor/ månaden vilket gäller 20-62 kvm. 

    Läs mer!
    Kontorshotell Solna
    Kontorshotell Solna