Hyra Kontorslokal Stockholm


Här kan du Hyra din Kontorslokal Stockholm

Funderar du på att hyra Kontorslokal i Stockholm? Hos oss på Hagalund erbjuder vi en lugn och kreativ arbetsmiljö, perfekt anpassad för entrepenörer och företagare. Självklart finns det även andra drivna och inspirerande människor att nätverka med.

Vi tror att en kontorslokal handlar om så mycket mer än att bara vara en plats där man jobbar och vi vill du ska hitta kunskap, kunder och leverantörer när du hur en kontorslokal hos oss.

Läs mer om hur du ska välja din kontorslokal här!

Läs mer!
kontorshotell solna
 

Var ligger dessa kontorslokaler?

Vi ligger på Hagalunds industriområde som ligger mellan Karolinska och Solna Centrum. Vilket gör att du hittar våra lediga kontorslokaler bara några minuter utanför Stockholms innerstad.

Solna är Sveriges bästa företagskommun - 12 år i rad! Läs mer om det här!

Varför hyra kontorslokal i stockholm?

Våra kontorslokaler ligger i vackra Solna, där det finns både tunnelbana och pendeltåg. Hit kommer du även med buss med SL eller Humlegårdens eldrivna buss som är gratis och går från Odenplan  och Sankt Eriksplan.

Våra kontorslokaler ligger på Hagalunds industriområde. Och du är då snabbt inne i stan, och ännu snabbare ute på E4:an om du ska resa någonstans.

I stadsplanen ligger även en ny tunnelbanelinje planerad för att bygga ihop Hagalund med stan.  Idag kan du åka med SL eller så har Humlegården en gratis elbuss som går till och från Odenplan och Sankt Eriksplan.

Läs mer!
Kontorshotell Solna

Om oss/Service

Som ny hyresgäst får du tillgång till gemensamma köksutrymmen för att äta och värma mat. Det ingår kaffe och färsk frukt vare dag. Internet från Banhof som finns både med kabel och trådlöst och det finns även skrivare/kopiator att koppla in sig på, och där betalar du bara för de utskrifter du gör. Städning av kontoret och tömning av papperskorgar ingår givetvis.

Vi har även 2 st större konferensrum och 4 st mindre mötesrum att tillgå som gäst här.

Vad det kostar att hyra kontorslokal i stockholm

Vad det kostar att hyra kontorslokal hos oss i Stockholm varierar. På Hagalunds Kontorshotell i Solna kan vi erbjuda en rad alternativ av paket till olika priser. Allt handlar om hur stort utrymme du är i behov av att hyra.

Hos oss kan du hyra ett rum från 2500 kronor/ månaden vilket gäller 5-9 kvm, till ett rum för 10.500 kronor/ månaden vilket gäller 20-62 kvm. 

    Läs mer!
    Kontorshotell Solna
    Kontorshotell Solna