Kontor Solna

Billigt kontor solna

All inclusive Billigt kontor Solna

Vi erbjuder kontor och kontorsplatser i Solna. Som företagare, entreprenör har du en kreativ miljö att jobba i, Därför värdesätter vi att du hittar andra företagare att nätverka med i våra lokaler.

En kontorsplats handlar om så mycket mer än att bara vara en plats där man jobbar, och därför vill vi att du ska hitta kunskap, kunder och leverantörer när du sitter på vårt kontorshotell. Vill du läsa mer om hur du väljer ditt perfekta kontor? klicka här!

Läs mer!
kontorshotell solna
 

Närområdet - kontor Solna

På Hagalunds industriområde, mellan Karolinska och Solna Centrum har vi våra kontor. Vilket gör att vi är ett kontorshotell bara några minuter utanför Stockholms innerstad.

Solna är Sveriges bästa företagskommun - 12 år i rad! Läs mer om det här!

Här finns våra kontor nära Hagaparken:

Ca 3 km från Odenplan fågelvägen, och hit kommer du enkelt med buss med SL eller Humlegårdens eldrivna buss som är gratis och går från Odenplan  och Sankt Eriksplan.

Våra kontor i Solna ligger på Hagalunds industriområde, och är nära till det mesta. Du är snabbt inne i stan och ännu snabbare ute på E4:an om du ska resa någonstans.

I stadsplanen ligger även en ny tunnelbanelinje planerad för att bygga ihop Hagalund med stan.  Idag kan du åka med SL eller så har Humlegården en gratis elbuss som går till och från Odenplan och Sankt Eriksplan.

Läs mer!
Kontorshotell Solna

Om oss/Service

Som ny hyresgäst får du tillgång till gemensamma köksutrymmen för att äta och värma mat. Det ingår kaffe och färsk frukt vare dag. Internet från Banhof som finns både med kabel och trådlöst. Det finns skrivare/kopiator att koppla in sig på och där betalar du bara för dina utskrifter du gör. Städning av kontoret och tömning av papperskorgar ingår givetvis. Vi har även 2 st större konferensrum och 4 st mindre mötesrum att tillgå som gäst här.

Vad det kostar med Kontor i Solna

Vad det kostar att hyra in sig på ett kontor nära Hagaparken beror på vilken yta du önskar. På Hagalunds Kontorshotell i Solna kan vi erbjuda en rad alternativ av paket till olika priser. Allt handlar om hur stort utrymme du är i behov av att hyra.

Hos oss kan du hyra ett rum från 2500 kronor/ månaden vilket gäller 5-9 kvm, till ett rum för 10.500 kronor/ månaden vilket gäller 20-62 kvm. 

    Läs mer!
    Kontorshotell Solna
    Kontorshotell Solna