Kontorshotell Arenastaden


Kontorshotell Arenastaden, kom till hagalund!

Vi är ett flexibelt kontorshotell nära Solna. Vi värdesätter att alla våra hyresgäster känner att deras kontorslokaler är en trygg plats och att de blir extra produktiva när de kommer till sin arbetsplats. Eftersom vi tror att en kontorsplats handlar om så mycket mer än att bara vara en plats där man jobbar. Miljön, flexibiliteten och människorna som du sitter tillsammans med är faktorer som gör den stora skillnaden. Hos oss får du ett nätverk och ett kontor på samma gång.

Läs mer om hur du väljer kontorshotell här!

Läs mer!
kontorshotell solna
 

Närområdet

Vårt kontorshotell ligger på Hagalunds industriområde som ligger mellan Karolinska och Solna Centrum. Vilket gör att vi även är ett kontorshotell bara några minuter utanför Stockholms innerstad.

Kontorshotell nära Arenastaden

Läs mer!
Kontorshotell Solna

Vi har vårt kontorshotell ca 3 km från Odenplan fågelvägen. Du kan självklart komma hit med buss med SL eller Humlegårdens eldrivna buss som är gratis och går från Odenplan  och Sankt Eriksplan.

Ett kontorshotell i Solna som ligger på Hagalunds kontorshotell och är närheten till servicemöjligheter stora och det både finns gott om lunchrestauranger, butiker och träningsmöjligheter i området.

I stadsplanen ligger även en ny tunnelbanelinje planerad för att bygga ihop Hagalund med stan. Med 5 minuters biltur så är du på Mall of Scandinavia och inne i stan.

Om oss/Service

Kontorshotell Solna

Som ny hyresgäst på vårt kontorshotell vid arenastaden får du tillgång till gemensamma köksutrymmen för att äta och värma mat. Eftersom det ingår kaffe och färsk frukt vare dag så får du en kostnadseffektiv arbetsplats. Internet från Banhof som finns både med kabel och trådlöst. Det finns skrivare/kopiator att koppla in sig på och där betalar du bara för dina utskrifter du gör.

Städning av kontoret och tömning av papperskorgar ingår givetvis. Vi har även 2 st större konferensrum och 4 st mindre mötesrum att tillgå som gäst här.

Även parkering finns att hyra av oss. Så om du söker ett kontorshotell nära arenastaden så är vi ett komplett alternativ som jobbar för att du som gäst ska trivas. Hotellet drivs av Hagalunds Kontorshotell AB och fastigheten ägs av Humlegården

Vad ingår när man hyr in sig på kontorshotell arenastaden?

Det bästa med att hyra in sig på ett kontorshotell i Solna på ett kontorshotell är att allt ingår och att uppsägningstiden är kort. Enklare och mer flexibelt än så kan det nog inte bli. I vårt “All Inclusive”-koncept ingår det mesta du behöver på ett fungerande kontor. 

Vad det kostar att hyra in sig på vårt kontorshotell i Solna beror på hur stort utrymme du önskar hyra. Hos oss kan du hyra ett rum från 2500 kronor/ månaden för 5-9 kvm, till en lokal om 10.500 kronor/ månaden vilket gäller 20-62 kvm.

Läs mer!
 

Kontorshotell arenastaden för mindre företag

Här sitter vi i dag ca 40 personer inom olika branscher. Vi är alla små eller mellanstora företag som har som vill ha Hagalund som en trevlig och kreativ arbetsplats och hoppas att du som gäst känner välkommen att trivas i vårt gäng här på Hagalund i Solna.

Läs mer!
Kontorshotell Solna