Kontorshotell nära city


Kontorshotell nära city, kom till hagalund!

Hagalunds Kontorshotell är ett flexibelt kontorshotell nära city. Vi värdesätter att alla våra hyresgäster känner att deras kontorslokaler är en trygg plats, och att de blir extra produktiva när de kommer till sin arbetsplats.

Tillsammans med våra andra drivna och inspirerande hyresgäster tror vi att du kommer att ta nytta av allt nätverkande och bollande av idéer för att just ditt företag/verksamhet ska bli en succé.

Ett kontor är så mycket mer än bara ett rum där du arbetar. Det ska bidra till ett lugn i vardagen för att du ska få ut så mycket som möjligt av dina arbetsdagar.

Läs mer om hur du väljer kontorshotell här!

Läs mer!
kontorshotell solna
 

Närområdet

Hagalunds kontorshotell finns mellan Solna centrum och Karolinska institutet i Solna, bara ett par minuter från city och ca 3 km från Odenplan fågelvägen.

Kontorshotell nära city

Kontorshotell Solna

Hos oss är du dels nära stan, men slipper samtidigt den stökiga miljö som innerstaden kan bidra till. Det finns både tunnelbana, pendeltåg, tvärbana, och bussar, samt eldrivna bussar som går direkt från Odenplan och S:t Eriksplan.

Kontorshotellet ligger i Hagalunds Industriområde, vilket gör att du snabbt är inne i stan och ännu snabbare ute på E4:an om du behöver resa någonstans.

Det ligger även planer för en ny tunnelbanelinje som kommer ansluta hagalund med City i stadsplaneringen.

Läs mer!

Om oss/Service

Kontorshotell Solna

Det bästa med att hyra in sig på ett kontorshotell nära city är att allt ingår och att uppsägningstiden är kort. Enklare och mer flexibelt än så kan det nog inte bli. Det mesta du behöver på ett fungerande kontor ingår i vårt “All Inclusive”-koncept. 

Att hyra in sig på vårt kontorshotell nära city kostar olika beror på hur stort utrymme du önskar hyra. Hos oss kan du hyra ett rum från 2500 kronor/ månaden för 5-9 kvm, till en lokal om 10.500 kronor/ månaden vilket gäller 20-62 kvm.

Vad ingår när man hyr in sig på kontorshotell nära city?

Som ny hyresgäst på vårt kontorshotell nära city får du tillgång till gemensamma köksutrymmen för att äta och värma mat. Eftersom det ingår kaffe och färsk frukt vare dag så får du en kostnadseffektiv arbetsplats. Du kan både välja att ansluta dig med kabel eller trådlöst när du ansluter dig till vårt internet från Banhof. Det finns skrivare/kopiator att koppla in sig på och där betalar du bara för dina utskrifter du gör.

Givetvis ingår städning av kontoret och tömning av papperskorgar. Vi har även 2 st större konferensrum och 4 st mindre mötesrum att tillgå som gäst här.

Du kan även hyra parkering parkering av oss. Så om du söker ett kontorshotell nära city så är vi ett komplett alternativ som jobbar för att du som gäst ska trivas. Hotellet drivs av Hagalunds Kontorshotell AB och fastigheten ägs av Humlegården

Läs mer!
 

Kontorshotell nära city för mindre företag

Här sitter vi i dag ca 40 personer inom olika branscher. Vi är alla små eller mellanstora företag som har som vill ha Hagalund som en trevlig och kreativ arbetsplats och hoppas att du som gäst känner välkommen att trivas i vårt gäng här på Hagalund i Solna.

Läs mer!
Kontorshotell Solna