Kontorslokaler Solna


Fina Kontorslokaler Solna

Mysiga och prisvärda kontorslokaler i Solna. Här erbjuder vi en kreativ och öppen miljö att arbeta i, och självklart finner du andra entreprenörer och företagare att nätverka med. Vi tror att kontorslokaler handlar om så mycket mer än bara en plats där man arbetar. Vi strävar efter att du ska fyllas med kunskap, samt hitta nya kunder eller medarbetare när du sitter i våra kontorslokaler i Solna.

Läs mer om hur du väljer rätt kontorslokaler här!

Läs mer!
kontorshotell solna
 

Närområdet

Våra kontorslokaler ligger på Hagalunds industriområde, mellan Karolinska och Solna Centrum. Vilket gör att det endast tar några minuter att ta sig från våra kontorslokaler in till Stockholms innerstad.

Kontorslokaler Solna, norra stockholm

Ca 3 km fågelvägen till Odenplan. Du tar dig lättast hit med buss, men du kan även välja att anlända med både tunnelbana och pendeltåg som båda finns i närheten i Solna. 

Billiga Kontorslokaler Solna som ligger på Hagalunds industriområde. Du är snabbt inne i stan och ännu snabbare ute på E4:an om du ska resa någonstans.

I stadsplanen ligger även en ny tunnelbanelinje planerad för att bygga ihop Hagalund med stan.  Idag kan du åka med SL eller så har Humlegården en gratis elbuss som går till och från Odenplan och Sankt Eriksplan.

Läs mer!
Kontorshotell Solna

Om oss/Service

Som ny hyresgäst får du tillgång till gemensamma köksutrymmen för att äta och värma mat. Det ingår kaffe och färsk frukt vare dag. Internet från Banhof som finns både med kabel och trådlöst. Det finns skrivare/kopiator att koppla in sig på och där betalar du bara för dina utskrifter du gör. Städning av kontoret och tömning av papperskorgar ingår givetvis. Vi har även 2 st större konferensrum och 4 st mindre mötesrum att tillgå som gäst här.

Vad det kostar med Kontorslokaler Solna

Vad det kostar att hyra in sig i våra kontorslokaler Solna varierar. På Hagalunds Kontorshotell kan vi erbjuda en rad alternativ av paket till olika priser. Allt handlar om hur stort utrymme du är i behov av att hyra.

Hos oss kan du hyra ett rum från 2500 kronor/ månaden vilket gäller 5-9 kvm, till ett rum för 10.500 kronor/ månaden vilket gäller 20-62 kvm. 

    Läs mer!
    Kontorshotell Solna
    Kontorshotell Solna