Hotellprodukter

Hotellprodukter

Ecoestic Sweden är ett innovativt svenskt varumärke som specialiserar sig på ekologiska hår- och hudvårdsprodukter inspirerade av den svenska naturens naturliga skönhet. Vårt uppdrag är att förse våra kunder med högkvalitativa, giftfria och avkopplande produkter. Vi arbetar också hårt för att stödja From One To Another, en välgörenhetsorganisation som arbetar för att uppnå utbildningsmässig jämlikhet för flickor i Kenya.

På Ecoestic Sweden anser vi att alla ska ha tillgång till säkra och naturliga produkter som får dem att se ut och må så bra som möjligt. Därför är alla våra hotellprodukter tillverkade av de finaste ingredienserna som kommer från Europa och erbjuder en lyxig doft av kamomill och lavendelblomma. Kvalitetskontrollen upprätthålls genom hela processen för att säkerställa att alla våra produkter uppfyller strikta säkerhetsnormer för din sinnesfrid.

Hotellprodukter från Ecoestic

Genom att välja Ecoestic Swedens hotellprodukter gör du inte bara en investering i dig själv utan även ett medvetet beslut för planetens hälsa. Varje köp hjälper oss att stödja From One To Another när de strävar efter lika rättigheter för flickors utbildning i Kenya. Tillsammans kan vi hjälpa till att skapa en bättre värld där alla har tillgång till kvalitativ utbildning oavsett kön eller bakgrund.

Vårt produktsortiment för hotell har något för varje typ av gäst, inklusive ekologiskt schampo och balsam, kroppstvätt och lotion, badolja och skrubb, ansiktskrämer, masker och mycket mer. Alla våra produkter är noggrant tillverkade med naturliga ingredienser som arganolja och sheasmör för att ge näring åt din hud utan att orsaka skada eller skada på din kropp eller miljön. Dessutom kommer alla våra hotellartiklar i miljövänliga förpackningar med hållbara material gjorda av återvunnen plast så att du kan visa dina gäster att du också bryr dig om att skydda planeten!

För dig som älskar en bra skämtsession efter en lång dag med att utforska staden eller ta ett dopp i Mälaren – prova en av våra badbomber! Med sitt färgglada yttre som innehåller lugnande eteriska oljor som lavendel och bergamott som släpps ut i ditt varma vatten – kommer den att hjälpa till att slappna av både kropp och själ samtidigt som den ger lite välbehövlig lättnad efter en hektisk dag!

På Ecoestic Sweden vill vi att alla ska kunna uppleva glädjen med att använda naturliga produkter som är speciellt utformade med elvaåringar i åtanke! Vi hoppas att du genom att köpa våra hotellprodukter också hjälper From One To Another när de arbetar för att skapa lika möjligheter för flickor runt om i världen!