Hyra behandlingsrum Stockholm

Hyra behandlingsrum Stockholm

Hyra behandlingsrum Stockholm? Rum uthyres i Stockholm för tex kiropraktor, massör, naprapat, fotvård eller annan skönhetsbehandling. . Vi har lediga rum från 5 kvadratmeter till ca 60 kvm från 2.500/månaden på vårat kontorshotell i Solna (Hagalunds industriområde). Inga långa krångliga avtal utan bara 3 månaders uppsägningstid. Gemensamma utrymmen så som kök, matsal, toalett, dusch, reception som är bemannad 08.00 – 15:00. Du har givetvis tillgång till ditt rum och allmänna utrymmen hela dygnet genom att du får en egen nyckel till kontorshotellet. Våra rum passar bra som behandlingsrum och du får gärna komma förbi och titta. Kontakta oss för visning  om du är intresserad av att hyra behandlingsrum Stockholm

Hyra behandlingsrum Stockholm – inga krångliga avtal

Vi ligger på Hagalunds industriområde som ligger mellan Karolinska och Solna Centrum vilket passar många som söker hyra behandlingsrum Stockholm. Vilket gör att vi även är ett kontorshotell bara några minuter utanför Stockholms innerstad som i dag håller på att byggas ihop med stan eftersom det ligger med i stadsplaneringen. Som ny hyresgäst får du tillgång till gemensamma köksutrymmen för att äta och värma mat. Eftersom det ingår kaffe och färsk frukt vare dag så får du en kostnadseffektiv arbetsplats. Internet från Banhof som finns både med kabel och trådlöst. Det finns skrivare/kopiator att koppla in sig på och där betalar du bara för dina utskrifter du gör. Städning av kontoret och tömning av papperskorgar ingår givetvis. Vi har även 2 st större konferensrum och 4 st mindre mötesrum att tillgå som gäst här.

Det bästa med att hyra arbetsplats på ett kontorshotell är att allt ingår och att du har kort uppsägningstid.
Det blir inte enklare och mer flexibelt än så här! Om ditt företag växer och behöver fler platser så kan du hyra ett större rum. Om behovet är att ni blir färre , ja då hyr du ett mindre rum.
“All Inclusive”

Här sitter vi i dag ca 40 personer inom olika branscher. Vi är alla små eller mellanstora företag som har som vill ha Hagalund som en trevlig och kreativ arbetsplats och hoppas att du som gäst känner välkommen att trivas i vårt gäng här på Hagalund i Solna. Rum uthyres i Stockholm för tex kiropraktor, massör, naprapat.