Måleri Bromma


Välkommen till C.F Måleri, ett erfaret måleri i Bromma. Vi är specialiserade på interiör- och exteriör målningsprojekt för bostäder och kommersiella fastigheter, och erbjuder högkvalitativ service och kundnöjdhet. Vårt team av professionella målare är välutbildade och dedikerade till att leverera vackra resultat med uppmärksamhet på detaljer. Med vår erfarna personal kan vi erbjuda det bästa värdet för dina pengar och se till att ditt projekt slutförs i tid och inom budget.

Vi förstår att varje målningsprojekt är unikt och kräver en anpassad strategi. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri konsultation så att vi kan få en bättre förståelse för dina specifika behov. Därefter kan vi ta fram en plan som ger dig det vackraste resultatet samtidigt som du håller dig inom dina budgetramar. Vi är stolta över vårt utförande och använder endast material av högsta kvalitet så att du kan vara säker på att du får bästa möjliga finish. Dessutom omfattas allt vårt arbete av en tvåårig garanti som ytterligare försäkran om vårt engagemang för excellens.

Vårt uppdrag är att se till att alla våra kunder är helt nöjda med sin upplevelse hos C.F Måleri. Som en del av detta åtagande erbjuder vi 24/7 kundservice så att eventuella frågor eller problem omedelbart kan hanteras. Dessutom kommer våra fullt utrustade skåpbilar till dig för uppskattningar på plats så att du kan få en bättre uppfattning om hur ditt drömprojekt ser ut innan du tar på dig det. Vi erbjuder även särskilda rabatter för seniorer och veteraner som ett sätt att visa uppskattning för deras tjänst och deras lojalitet mot oss genom åren.

C.F Måleri är vi mycket måna om att leverera tjänster av exceptionell kvalitet till konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med säkerhetsstandarderna under hela processen. Vi har tillhandahållit målningstjänster för bostäder i Bromma sedan 2009 och har byggt upp en imponerande portfölj längs vägen – oavsett hur stort eller litet ditt jobb är! Kom igång redan idag genom att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig att förverkliga ditt drömprojekt!