Barnaktiviteter i Stockholm

Barnaktiviteter i Stockholm

Immanuelkyrkan är en kristen församling i hjärtat av Stockholm som erbjuder ett brett utbud av barnaktiviteter i Stockholm. Barn och ungdomar välkomnas och uppmuntras att delta i olika aktiviteter under veckan, inklusive Barnsöndag som äger rum varje vecka på söndagar. Children’s Sunday erbjuder ett unikt program med roliga och meningsfulla aktiviteter som riktar sig till barn från förskoleåldern upp till 12 år. Programmet för barnens söndag omfattar berättelser, sång, lekar, bibellektioner, reflektion och bön samt kreativa aktiviteter som att göra kort eller måla.

Förutom Barnsöndag anordnar Immanuelkyrkan även många andra barnaktiviteter i Stockholm för barn i alla åldrar. Det finns veckovisa evenemang som Kidz Zone för äldre barn från 10-12 år som innehåller fysiska aktiviteter som fotboll och basketboll samt kreativa hantverksworkshops. Äldre barn kan delta i Youth Club på fredagar där de får tid att diskutera sina tankar och bekymmer medan de spelar brädspel eller bara umgås med vänner. För yngre barn finns Kids Club som erbjuder roliga och pedagogiska gruppaktiviteter som rollspel, konsthantverk och utomhuslek.

Många barnaktiviteter Stockholm hos Immanuelkyrkan

På Immanuelkyrkan finns det något för alla! Barnen kan lära sig om Guds kärlek genom Barnkyrkan varje andra söndag i månaden under morgongudstjänsten, där barnen samlas för att njuta av bibelberättelser som berättas av erfarna predikanter på ett engagerande sätt som tilltalar ungdomars intressen. Genom denna plattform kan föräldrarna också lära sig hur de kan vara goda förebilder för sina barn och hur de kan skapa en trygg miljö hemma där deras barn kan blomstra andligt samtidigt som de växer upp med värderingar som återspeglar den kristna tron.

Under året anordnar Immanuelkyrkan särskilda evenemang som julmarknader eller familjefester där människor i alla åldrar samlas för att dela glädje och lycka och fira särskilda tillfällen med varandra i en trygg miljö fylld av kärlek och acceptans.

På Immanuelkyrkan är barn alltid välkomna! Oavsett om du letar efter en aktivitet eller ett evenemang som passar ditt barn eller bara letar efter en möjlighet att träffa nya människor eller få nya vänner – Immanuelkyrkan erbjuder något för alla!