BDS Borlänge

Vi på BDS Borlänge är en bilverkstad med full service och erbjuder alla tjänster du kan behöva, från oljebyte och däckrotationer till växellådsreparationer och bromsbyten. Med vår kunskap och erfarenhet kan vi hjälpa till att diagnostisera eventuella problem med en bil snabbt, vilket gör att du kan få den så snart som möjligt. Ett garage är den perfekta platsen för att hålla bilen i toppskick under många år framöver. Utöver våra standardtjänster erbjuder vi även gratis lånebil när du bokar service för att säkerställa att allt går så smidigt som möjligt för dig. På BDS Borlänge förstår vi att det är viktigt att ha en pålitlig transport, därför strävar vi efter att få ditt fordon tillbaka på vägen så snabbt och effektivt som möjligt. Kom förbi verkstaden idag för alla dina bilreparationsbehov! Även om moderna bilar är högteknologiska finns det många mekaniska komponenter som utsätts för slitage under årens lopp. Vi erbjuder reparation eller byte av till exempel avgassystem, stötdämpare, servosystem och hjullager. Om det skulle behövas så byter eller reparerar vi även motorns mekaniska delar som kylsystem, insugningselement och kam- och drivremssatser. Vi utför originalservice på din bil enligt biltillverkarens underhållsprogram för just din bilmodell. Bilens serviceintervall baseras på antal köra kilometer eller tidsberoende intervall. När du bokar originalservice hos oss är din bil i trygga händer. Vi hjälper dig med oljebytet när det är dags att serva din bil. Du bör byta motorolja regelbundet för att förhindra slitage av bilens motor. 

Motorolja smörjer, kyler och håller motorn ren när oljenivån är på en normal nivå. Vi använder motorolja enligt din bils originalspecifikation.

BDS Borlänge är en professionell bilverkstad att lita på. Det finns inga bilmodeller eller problem som vi inte kan få ordning på, oavsett om du behöver en generell bilservice eller om en mer grundlig bilreparation behöver genomföras. När det kommer till elektroniska felsökningar använder vi oss av den senaste datorutrustningen för att hitta orsaken till problemet.