Bilverkstad Haninge

befa-logga

Autoexperten är en fantastisk bilverkstad i Haninge, en pittoresk förort till Stockholm. Verkstaden har funnits sedan början av 2000-talet och har byggt upp ett gediget rykte i området för gott hantverk och utmärkt kundservice.

Autoexperten leds av erfarna mekaniker med många års erfarenhet och erbjuder alla typer av reparations- och underhållstjänster för både utländska och inhemska fordon. Vare sig det handlar om ett enkelt oljebyte eller en komplicerad reparation av bromssystemet kommer teamet på Autoexperten att få ditt fordon tillbaka på vägen snabbt, säkert och inom budgetramarna. Förutom sina reparationstjänster erbjuder de också råd och tips om hur du kan hålla din bil i gott skick så att dyra reparationer kan undvikas helt och hållet.

Butiken är stolt över sitt högkvalitativa hantverk och använder endast originalreservdelar som backas upp av en garanti som garanterar tillfredsställelse. De erbjuder också kostnadsfria uppskattningar och konkurrenskraftiga priser – så att du vet exakt vad du kommer att betala innan de påbörjar något jobb. Autoexperten erbjuder dessutom drop-off och pick-up service för dem som kanske inte kan ta sig till verkstaden under öppettiderna.

På Autoexperten kan kunderna alltid förvänta sig artig service från deras vänliga personal som har stor kunskap om alla typer av bilar. Om du letar efter en bra bilverkstad i Haninge så leta inte längre än till Autoexperten – du kommer inte att ångra dig!