Borinmachineknives

Borinmachineknives.se har försett den producerande industrin runt om i världen med maskinknivar sedan 1977. Alla våra knivar tillverkas enligt OEM-specifikationer och skräddarsys enligt ert prov eller ritning. Vi hjälper en mängd olika industrier med sin knivförsörjning genom att tillverka knivar i god tid och leverera dem precis när kunden önskar.

Oavsett vilken typ av kniv du använder; raka, cirkulära, tandade eller fasade så kan vi hjälpa dig att förbättra din produktivitet. Borin har varit maskinknivsexperter i över 40 år och kan erbjuda dig knivar av exceptionellt hög kvalitet till överkomliga priser. Här nedan kan du läsa mer om deras olika knivar:

Cirkelknivar
Tvärknivar
Krossknivar
Granuleringsknivar
Perforeringskniv
Förpackningsknivar
Stansar
Stansstål
Pelletiseringsknivar
Tandade knivar
Industriblad & Knivblad
Cut Off knives
Slitsknivar
Specialtillverkade knivar

Specialtillverkade knivar

Skräddarsydda knivar för processindustrin är utformade för att ge överlägsen prestanda och tillförlitlighet. Våra knivar är tillverkade av material av högsta kvalitet och tillverkade enligt exakta standarder, vilket garanterar hållbarhet och lång livslängd. Våra specialtillverkade knivar har en överlägsen skärpa som är idealisk för precisionsskärning, vilket möjliggör snabba och rena skärningar med minimal ansträngning. Dessutom säkerställer vår specialiserade tillverkningsprocess att varje kniv behåller sin skärpa längre än konventionella knivar, vilket sparar dig tid och pengar i det långa loppet. Med en mängd olika stilar tillgängliga är du säker på att hitta den perfekta kniven för dina behov. Oavsett om du letar efter en kompakt fickkniv eller något större har vi rätt verktyg som uppfyller dina behov. Och med vårt experthantverk kan du vara säker på att den kommer att ge dig många år av pålitlig service. Så när det gäller skärande lösningar för processindustrin, letar du inte längre än till specialtillverkade knivar från oss!

Skräddarsydda knivar för processindustrin

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder kvalitetsprodukter och tjänster. Vårt engagemang för excellens innebär att alla våra skräddarsydda knivar backas upp av en nöjdhetsgaranti. Om du inte är helt nöjd med ditt köp kommer vi att samarbeta med dig tills produkten uppfyller dina förväntningar. Vi erbjuder också en mängd olika underhållsalternativ, inklusive slip- och reparationstjänster, så att du kan få ut det mesta av din kniv i många år framöver. Med oslagbar kundservice och konkurrenskraftiga priser är det inte konstigt varför så många branschfolk litar på oss för sina skärbehov. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa dig att hitta den perfekta kniven!