Kontorsstädning

Kontorsstädning

Hyperion Service är ett företag i Stockholmsområdet specialiserat på kontorsstädning. De erbjuder även pålitliga och professionella kontorsstädningslösningar till sina kunder för att upprätthålla en säker, ren och produktiv arbetsmiljö. De professionella städarna har dessutom lång erfarenhet av kontorsstädning och kan skräddarsy sina tjänster efter varje kunds behov.

På Hyperion Service börjar kontorsstädningen med en första djupgående rengöring. På så sätt lägger de grunden för framtida underhåll. Till exempel rengör de ytor som man ofta berör. Som till exempel dörrhandtag och ljusbrytare. Detta bidrar till att förhindra bakterietillväxt. Nästa steg är regelbundet underhåll för att hålla gemensamma utrymmen som toaletter och pausrum rena. Till exempel torkar de handfat av med desinfektionsmedel. Dessutom dammsuger de och moppar golven beroende på golvmaterialet. Kontorsmöbler blir rengjorda regelbundet för att undvika hälsofarligt damm.

Minska hälsoriskerna med kontorsstädning

Hyperion Service erbjuder specialiserade kontorsstädningstjänster beroende på kundens önskemål och behov. Fönsterputsning är en sådan tjänst som de tillhandahåller. Fönsterstädningstjänsterna omfattar rengöring av alla tillgängliga fönster från insidan och utsidan. En annan specialiserad kontorsstädningstjänst som Hyperion Service erbjuder är vaxning och polering av vinyl- och trägolv. Detta bidrar till att bibehålla kontorsgolvets glans. Det minskar också slitaget som blir av rörelser från skor och möbler. Därmed blir golvets livslängd förlängt.

Förutom regelbunden kontorsstädning erbjuder Hyperion Service månadspaket för kunder som behöver regelbunden kontorsunderhåll. Dessa paket är utformade för att uppfylla dina specifika behov till olika prisnivåer. Alla paket inkluderar en fullständig bedömning av dina behov och genomförande av en skräddarsydd kontorsstädningsplan.

Du kan upprätthålla en ren och hygienisk kontorsmiljö utan att behöva göra städningen själv.

Om du letar efter en omfattande kontorsstädning som håller din arbetsplats ren och effektiv är Hyperion tjänsten för dig. Hyperion Services är en kund till Hagalunds kontorshotell.